10 juni 2019

Veckoplanering v. 24

Nu hoppas jag att ska kunna uppdatera lite mer på bloggen. Maj var en intensiv månad med både praktik och uppsatsskrivande så då fick läsning och blogg hamna lite i bakgrunden. I torsdags skickade jag in läsårets sista uppgift vilket känns otroligt skönt.

I sommar kommer jag att jobba lite till och från, men hoppas jag ska kunna läsa en del i alla fall.

Tillsammans med Camilla läser jag De fördärvade av Karin Slaughter. Jag har aldrig läst något av henne förut, men boken är hittills riktigt bra. Gillar framförallt miljön och karaktärerna, även om boken handlar om rasism och dålig kvinnosyn.

Jag läser också Stad av glas av Cassandra Clare. Jag har läst ungefär halva boken och tycker den är ganska underhållande och går snabbt att läsa. Jag hoppas jag ska kunna läsa ut den under veckan.

Ett av mina sommarprojekt när det kommer till läsning är Kungarnas krig av George R.R. Martin. Jag läste den första boken för några år sedan, men nu när serien tagit slut har jag blivit så sugen på att läsa fortsättningen. Dock kände jag att jag ville spara den till när jag hade lite mera tid.

Parallellt kommer jag nog läsa lite mindre tjocka böcker, en bok som jag har hemlånad just nu är I djupt vatten av Paula Hawkins. Jag gillade verkligen Kvinnan på tåget, men denna har fått lite blandade omdömen vilket nästan gör mig ännu mer nyfiken på boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...