22 december 2019

Min bokresa #69 - Hyllvärmare

Det blir en bokresa även den här veckan trots att Camilla har datorproblem. Ämnet är hyllvärmare och hur man kommer sig för eller inte kommer sig för att läsa.

Jag har nog inget bra svar på frågan. Jag har väldigt många hyllvärmare, men jag är dålig på att läsa dem. Jag har testat att ha utmaningar för det, men då har det mest blivit ett tvång och jag har inte riktigt haft motivation att läsa dem då.

Däremot har jag ju ändå alltid planer på att läsa de böcker jag äger, men oftast blir det att jag prioriterar låneböcker så jag bara har dem en begränsad tid.

1 kommentar:

  1. Jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hva et godt pålitelig låneselskap gjorde for meg. Jeg heter Nikita Tanya, fra russisk, og jeg er en nydelig mor til 3 barn. Jeg mistet midlene mine på å prøve å få et lån. Det var så vanskelig for meg og barna mine. Jeg gikk online for å søke om lånassistanse. tapte til en trofast dag da jeg møtte denne vennen av meg som nylig sikret meg et lån fra Le_Meridian Funding Service. Hun introduserte meg for dette ærlige låneselskapet som hjalp meg med å få et lån i løpet av fem virkedager, jeg vil for alltid være takknemlig overfor Benjamin, for å hjelpe meg med å komme meg igjen. Du kan kontakte Mr Benjamin via e-post: lfdsloans@lemeridianfds.com, de vet ikke at jeg gjør dette for dem, men jeg må bare gjøre det fordi det er mange mennesker der ute som trenger låneassistanse. kom til dette selskapet og bli lagret. WhatsApp: (+ 1 989-394-3740)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...