26 april 2020

Min bokresa #87 - Stay at home book tag

Nu såhär på söndag kväll tänkte jag passa på att svara på tagen som är en del i Camillas bokresa.

Laying in Bed - book you could/have read in a day
Den första boken som jag kommer på är middle grade-boken Under ägget av Laura Marx Fitzgerald. Ett underhållande och spännande konstmysterium med intressanta karaktärer.
Snacking - guilty pleasure book
Då beror det på vad man menar med guilty pleasue. Spontant känner jag inte att jag läser så många böcker av den typen. De jag kan komma på är väl lite mer fluffiga feelgoodböcker, såsom Jenny Colgan och Sophie Kinsella.
Netflix - series you want to start
Då räknar jag det som tv-serier. Och det är ju hur många som helst! Spontant kommer jag på How to get away with murder, The office, Homeland och Lucifer.
Deep Clean - been on your TBR for ages
Har inte rensat min TBR på länge om jag någon gång ens har gjort det. Om jag tittar på Goodreads så har jag haft The Hunger Games av Suzanne Collins på listan i omkring 5 år. Likadant med Dödssynden av Harper Lee.
Animal Crossing - book u recently bought because of hype
Animal crossing hör jag talas om hela tiden, men det är inget som jag har engagerat mig i. Nu är det några år sedan jag köpte böcker för nöjes skull, prioriterar att köpa kurslitteratur.
Productivity - book you learnt or had an impact on you
Längesedan jag läste non-fiction så kommer inte på någon sådan bok på rak arm. Däremot kan jag säga att en bok som jag alltid tänker på när det gäller detta är nog Kriget har inget kvinnligt ansikte av Svetlana Aleksijevitj. Den öppnade verkligen mina ögon för hur sovjetiska kvinnor hade det under andra världskriget. För mig var det en väldigt stark läsupplevelse.
Facetime - A book you were gifted
Blir så tråkiga svar, länge sedan jag fick böcker. Kan inte komma på någon bok just nu.
Self Care - what is one thing you have done recently to look after yourself
Vet inte om jag gör något mer än vad jag brukar göra tidigare. Brukar försöka få till lite promenader och studiepauser och det tycker väl jag räknas. För att rensa huvudet från allt vad corona innebär har jag sett en del på Bäst i test och det är en riktig humörhöjare.
BONUS - name a book coming out soon
Nu håller jag ju som inte koll på kommande böcker, tycker ändå bara att läslistan blir längre och längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...