26 november 2015

Brooklyn Nine Nine säsong 2

Handling
Polisinspektör Jake Peralta och poliskapten Raymond Holt kommer med nya roliga påhitt och tillsammans med Brooklyns bästa gör de distriktet bättre än någonsin. När de brottas mot jobbiga överordnade, en drogstyrka, dejtingbrott, skumma familjemotiv och en efterlängtad romans mellan avdelningarna, upptäcker de att det bästa man kan göra när man stirrar faran i vitögat är att skratta.

Säsong 2 bestod av 23 avsnitt. I huvudrollerna ses bland annat Andy Samberg, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz och Andre Braugher. 

Mina tankar
Det är inte alls länge sen jag såg den första säsongen, men jag kunde inte hålla mig och var tvungen att börja med den andra säsong direkt. Jag har verkligen fastnat för serien och kan inte sluta titta. Första halvan av säsong 2 såg jag på typ en dag. Avsnitten är ganska korta, roliga och spännande och framförallt har de ett snabbt och härligt tempo.

I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga om Brooklyn Nine Nine utan att bara upprepa mig. Det är en "ensemble-serie",ä ven fast Peralta, Holt och Amy är mer av huvudpersoner så tillåts de andra karaktärerna också ganska mycket tid och får rum att utvecklas.

Även fast det är en lättsam komediserie, så tar de ändå upp några svåra ämnen, t.ex. när en frånvarande förälder dyker upp i bilden bara för att få hjälp att bli fri från drogsmugglingsmisstankar och har ingen tanke på att försonas med sin son på riktigt. Det avsnittet var oerhört bra! 

Något som jag också gillar med serien är att den faktiskt handlar om deras jobb som poliser, även om deras privatliv också är inblandat så handlar det inte bara om det utan den visar på att de faktiskt är kompetenta poliser som gör sitt jobb. 

Brooklyn Nine Nine säsong 1 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...