12 augusti 2019

Veckoplanering v.33

Jag hann med att läsa mer än vad jag trodde förra veckan, vilket var roligt. Nu är det dags för den sista arbetsveckan, men har några kortare pass så hoppas jag kommer hinna läsa en del.

Tillsammans med Camilla läser jag Nevernight av Jay Kristoff. Det är en bok som tar en del tid att läsa, den är bitvis ganska spännande men tycker att tempot varit lite långsamt. Nästa bok vi ska börja läsa tillsammans är Snow like ashes av Sara Raasch som jag är väldigt nyfiken på.

Förra veckan började jag Saker ingen ser av Anna Ahlund. Jag gillar den riktigt mycket, snabbläst och jag kan känna igen karaktärer och beteenden från när jag själv gick gymnasiet. Mest troligt kommer den bli ut läst i början av veckan.

Nästa bok är en deckare som jag varit nyfiken på ända sedan den gavs ut på engelska och det är Värd att döda av Peter Swanson. Här är det handlingen som lockar mig, den låter så väldigt spännande och jag ser fram emot att läsa den.


1 kommentar:

  1. Kul citat, och vad bra att du hunnit läsa en del denna vecka som gått, jag har hamnat i ett "rabbit hole" anågende TV serier och har inte hunnit läsa så mycket.
    Kan bli kul att höra vad du tyckte om den deckaren, titeln gör den intressant

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...