7 september 2013

Fem frågor - fem svar

Jag har blivit utmanad av Bland böcker att göra enkäten om fem frågor - fem svar.

Vem inspirerade/uppmuntrade dig att börja blogga?
Jag hade länge funderat på att starta en blogg, men jag visste inte vad den skulle handla om. Jag kände inte för att starta en blogg om min vardag eftersom det inte händer speciellt mycket och för att jag inte ville dela med mig av allt. Kring jul/nyår funderade jag mer och mer och till slut kände jag att det var dags att börja blogga om böcker, eftersom jag gillar att läsa och kände att det fanns väldigt få som jag kunde prata böcker med i min närhet.

Hur väljer du ämnen att blogga om?
Jag bloggar ju om böcker och om böcker som jag vill läsa eller är nyfikna på. Jag försöker att skriva recensioner på alla böcker jag läser och jag tycker att jag läser ganska blandat. Ibland försöker jag dessutom att vara med i vissa utmaningar.

Vad vet de flesta inte om dig?
Jag skulle tro att de flesta i min omgivning vet nästan allt om mig, men nåt som mina läsare inte vet är att jag blev född nästan fyra månader för tidigt (jag var beräknad till mitten av februari 1997 men föddes i slutet av oktober 1996). Sedan så kom jag hem på alla hjärtans dag, vilket jag tycker är lite roligt.

Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Om jag ska tänka min personlighet blir svaret snäll, glad och blyg är nog det som passar mig bäst.

Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Jag gillar ju obviously att läsa, men annars gillar jag att vara ute och gå, åka skidor och köra skoter på vintern. Jag gillar också att baka, men tyvärr blir det inte så ofta som jag har tid till det.

Till sist ska man utmana fem personer till att svara på enkäten. Jag har ingen riktig koll på vilka som gjort och inte gjort den så därför utmanar jag ingen speciell. Om Ni känner att ni vill göra den här enkäten så är det bara att skriva en kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...