16 november 2014

Ett år

Det har gått över ett år sedan det senaste inlägget och nu känner jag en lust att ta tag i bloggen och läsandet igen! Jag vet inte riktigt varför jag slutade,men det var så mycket annat som skulle göras både i skolan och hemma och jag kände inte riktigt att tiden fanns längre.

Under tiden som jag varit borta har det hänt en hel del. Jag har hunnit fylla 18 och skaffat mig körkort och börjat sista året på gymnasiet. Just nu är det fortfarande ganska mycket att göra i skolan, både med gymnasiearbete och annat arbete.

Nu tror jag väl knappast att det finns några läsare kvar, men det skulle vara roligt om det gjorde det. Jag har börjat läsa lite mer igen och har fått mer och mer lust att börja blogga igen så jag tänker börja lite smått. Jag kommer kanske inte uppdatera lika ofta, men jag tycker det är så roligt att få skriva om mina åsikter kring böcker!

Just nu läser jag flera böcker, dels en novellsamling plus en gammal deckare av Elizabeth George. Jag läser också en bok i Sagan om isfolket.

Dessutom ska vi i en svenskakurs läsa en känd bok av en svensk författare och skriva en romananalys. Jag ska snart börja läsa Mor gifter sig av Moa Martinson.

Jag har även börjat fundera om jag ska börja skriva lite kring olika serier och filmer som jag ser. Jag har börjat se mer och mer på serier och det skulle vara roligt att kunna dela med sig av sina tankar om det också.

Det har blev ett väldigt spretigt inlägg, men jag hoppas att det fanns något som var värt att läsa. Det här är alltså ett försök till en nystart!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...