24 november 2014

serier v.47 del 2

VARNING FÖR EVENTUELLA SPOILERSBones 10x08 The Puzzler In The Pit
I det här avsnittet måste teamet lista ut vem som dödat en känd korsordskonstruktör som hade Alzheimers. Dessutom ska Daisy snart ha barn och tar hjälp av en new-age-barnmorska.

Det var ett riktigt bra avsnitt och fallet var ganska sorgligt. Jag gillade slutet och att namnet som Daisys barn fick. Jag saknar Sweets, och det märktes absolut i de sista scenerna. Jag tycker ändå att Aubrey gör ett ganska bra jobb som Booths nya partner, men det är svårt att fylla Sweets skor. Jag börjar verkligen se fram emot det 200:de avsnittet!Suits 3x12 Yesterday´s Gone
Både Mike och Jessica söker stöd hos Harvey när deras respektive förflutna ställer livet på ända.

Jag tycker det förra avsnittet var bättre, men det här var också bra och det var väldigt spännande att Louis lyckades få reda på så mycket. Vilken tur att han valde att göra det rätta! Jag tycker att man fick se en annan bild av Jessica, men det var bra att hon fortfarande var en tuff kvinna. Jag tycker om att se hur Harvey försöker att hjälpa Mike. Jag tyckte de sista scenerna var sådär, jag tyckte inte om att de hade klippt ihop ett kollage till musik. Det hade varit bättre om man hade fått se de scenerna i sin helhet. 
Friday Night Dinner 3x06 The big day (säsongsavslutning)
Den stora dagen är här. Mormor ska faktiskt gifta sig med den hemske mr Morris. Familjen är upprörd, men kommer verkligen mormor att säga ”ja” när hon står framme vid altaret?

Det här var det sista avsnittet för säsongen och jag tyckte det var ganska bra. Det är i alla fall väldigt tokigt och galet. Jag vet inte egentligen varför jag ser serien, jag tycker mest att den är knäpp och att den inte är speciellt bra. Jag skulle kanske kunna säga att den är så dålig att den är bra. Som vanligt var syskonrivaliteten väldigt hög och grannen Jim var extremt underlig. Jag tycker att den sista scenen med mormodern var ganska dålig, jag tyckte den påminde alldeles för mycket om en viss scen i "The Proposal".

Downton Abbey 5x07
Rosamund anländer till Downton efter Ediths plötsliga avfärd – kommer familjen slutligen få veta hennes hemlighet? Under tiden gläds Rose åt att få introducera Atticus i Downton.


Jag gillade verkligen det här avsnittet, även om jag inte är så förtjust i Bates och hans Anna. Jag har svårt för Bates och det känns som att någonting inte står rätt till. Jag brukar inte gilla Edith, men i det här avsnittet tyckte jag om henne och jag gillar hur Cora stöttade och uppmuntrade henne. Jag är faktiskt förvånad över hur länge Edith lyckades hålla barnet hemligt. Jag tycker att kärlekstriangeln mellan Mary och de två herrarna (som jag inte kommer ihåg namnen på) är väldigt tröttsam och jag önskar att hon bara skulle gifta sig eller lämna dem i fred! Den som jag tycker allra bäst om är såklart farmodern och jag älskar Maggie Smiths alla repliker. Det var sorgligt att se hur det gick för hunden Isis. Jag tycker om Rose och den växande relationen med Atticus. De kommande avsnitten kommer bli väldigt intressanta.


The Mindy project 1x05 Danny Castellano Is My Gynecologist
Mindys gynekolog ska gå i pension och Mindy och Danny slår vad om att Mindy inte skulle klara av att ha honom som gynekolog.

Ett ganska roligt avsnitt, jag gillade speciellt vadet mellan Mindy och Danny. Jag tycker om Morgan och jag älskade slutet! Finns inte så mycket mer att säga om avsnittet, annat än att det var bra. Fast jag önskar att man skulle få följa några patienter ibland. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...