6 april 2018

Helgens läsning

Jag har verkligen längtat efter denna helg! Känns så skönt att få vara ledig och att inte heller ha en massa saker inplanerade. Jag hade hoppats på bra väder inför helgen, men tyvärr ser det inte alltför lovande ut.

Igår läste jag faktiskt ut en bok som jag hållit på med ett tag nu så ikväll får jag börja på en ny bok. Har verkligen sett fram emot att börja på några nya böcker. Jag har alltid sagt att jag föredrar att läsa varje bok för sig, men jag har börjat omvärdera min åsikt när det gäller slalomläsning. Ibland kan jag tycka det är ganska kul att läsa flera böcker samtidigt och att kunna variera sig lite medan man läser.

Nu i helgen har jag i alla fall tänkt börja med Rädda mig inte! av Tahereh Mafi. Jag tyckte om den första boken i serien, så det ska bli spännande att se vad som händer i denna

Dessutom har jag tänkt börja med Mindfulness för losers av Christoffer Holst. Jag tyckte mycket om hans debut och ser verkligen fram emot att läsa denna. 

Utöver detta har jag nog också tänkt börja med Gatukatten Bob av James Bowen. Jag är ju en riktig kattmänniska så denna ser jag såklart fram emot att läsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...