30 april 2018

Veckoplanering v.18Läsningen förra veckan gick verkligen uruselt. Det  var en vecka som jag bara ville ska ta slut. Nu får jag ta nya tag och jag har en ledig helg att se fram emot  också.

Jag håller på med precis samma böcker som förra veckan, det vill säga Björnstad och Rödhake. Jag hoppas att jag ska kunna läsa ut dem i veckan.

I veckan har jag också tänkt börja med Kvinnan i svart av Susan Hill som jag ska läsa tillsammans med Camilla. Är ganska spänd på att läsa den, brukar inte läsa skräck så det ska bli spännande. Jag har en livlig fantasi och har lätt för att skapa egna bilder i huvudet.

Jag har också tänkt försöka läsa månadens icke-skönlitterära bok och det är Alla borde vara feminister av Chimamanda Ngozi Adichie. Jag har inte sett hennes TED-Talk, men kommer nog göra det efter att ha läst boken. Den är ju inte heller speciellt lång, vilket är ett plus.

Jag hämtade också ut En andra chans av Jojo Moyes på biblioteket, det är tredje delen om Louisa Clark. Jag har varit rätt skeptisk till uppföljarna till Livet efter dig, men har jag väl börjat på en serie måste jag ju avsluta den. Den har kort lånetid så jag måste försöka prioritera den.

Jag har ytterligare två böcker som ska lämnas igen på biblioteket ganska snart så jag måste ta och försöka läsa både Flickorna (Emma Cline) och Andras vänner (Liane Moriarty)

Har planerat in många böcker i veckan, och jag hoppas verkligen att jag hinner med att läsa en del. Jag tycker mycket om att planera min läsning, men att faktiskt göra det är en annan sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...