21 februari 2018

Tv-serie: The Blacklist säsong 1

Handling
A highly articulate, erudite and intelligent businessman and mastermind, "Red" Reddington, has allegedly been on the "10 Most Wanted List" of various U.S. law enforcement agencies for over 20 years. The legend is that Red is as elusive as he is clever, controlling a labyrinth of creative enterprises, coupled with uncanny ability to gather and finesse information at the drop of a hat. On the first day at FBI for a new female profiler fresh out of Quantico, Red offers to bandy wits with the FBI. Red promises to deliver various criminals and plots previously unknown to any branch of law enforcement... and all Red requests in return is to choose his muse.

Den första säsongen har 22 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Megan Boone och James Spader.

Jag såg klart säsongen 5 februari.

Mina tankar
Jag är så glad att jag äntligen började se denna serie, den är verkligen sevärd och det tog inte många dagar att se klart säsongen. Serien har ett snabbt tempo och jag ville hela tiden ha mer. Det är mycket action och fallen är intressanta samtidigt som det blandas med Liz privatliv, som minst sagt är händelserikt.

Det är i mångt och mycket James Spader, som spelar Reddington, som bär upp The Blacklist. Det är också Reddington som är den mest intressanta och fascinerande karaktären. Dessutom har han humor. Serien skulle inte alls vara lika bra om det var någon annan i huvudrollen.

Serien har som sagt ett högt tempo och den är spännande, men ibland kan jag önskade att de inte förklarade allt i klartext. Jag kan tycka det är kul att få tänka själv och fundera på vem/vilka som är skyldiga.

Hursomhelst så fastnade jag för seriens första säsong, och jag ser fram emot att fortsätta se serien. Det ska bli intressant att se hur det går för Liz och Reddington och om Liz någonsin kommer få de svar hon söker efter. 

4 kommentarer:

 1. Jag tror jag har första säsongen av denna i filmhyllan. Kanske är det den vi ska se nu då :)

  SvaraRadera
 2. Gillar The Blacklist. Kände att den hade en dipp några säsonger in men hämtade upp sig nu i femte. Du har mycket fint framför dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra! Fastnade verkligen för serien :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...