19 februari 2018

Veckoplanering v.8

Läsningen under förra veckan gick inte heller så bra, men jag tröstar mig med att jag faktiskt läste en hel del i helgen. Det var riktigt skönt att bara kunna sätta sig ner och koppla av. Förhoppningvis blir den här jobbveckan inte så intensiv och jag hopas kunna läsa lite mer än vad jag gjort tidigare.

Min fantastiska väninna av Elene Ferrante måste jag försöka läsa ut i veckan, den ska vara återlämnad till bibblan om inte alltför länge så det är en bok jag verkligen måste prioritera. Tyvärr känns inte Ferrante som my cup of tea, men jag hoppas den ska bli bättre.

Den eviga elden har jag hållit på med i evigheter känns det som, men jag tar mig i alla fall framåt och det är ju alltid något.

A Court of Mist and Fury av Sarah J. Maas började jag på i helgen och jag hoppas att den ska göra så att jag kan komma in i ett läsflyt igen. Den har i alla fall börjat spännande!

Jag misstänker att det är böcker som jag kommer hålla på med veckan ut och jag ligger väldigt mycket efter i min månadsplanering men ibland händer det saker som gör att jag inte orkar läsa. Jag tänker försöka att inte stressa upp mig över det och istället glädjas åt alla olästa böcker som väntar på mig.


2 kommentarer:

  1. Nä, inte ska läsningen kännas som en stressfaktor. Man får ju ta det i den takt man kan och känner för :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Fast man önskar att man hann läsa mer :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...