3 mars 2013

En smakebit på söndag: Törnfåglarna

Den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten har varje söndag en utmaning att man ska ge en liten smakbit på vad det är man läser för tillfället. För tillfället läser jag Törnfåglarna av Colleen McCullugh och har snart läst ut den.

"Pengar, upptäckte Justine, gjorde London till en förtjusande plats. För henne betydde London ingen fattig tillvaro bortåt Earl´s Court - Kängurudalen kallad på grund av att så många australier slog ned sina bopålar där. Hon behövde inte dela australiensarens vanliga liv i England och bo på ett billigt ungdomshärbärge, jobba för en struntlön på något kontor, i någon skola eller på något sjukhus och sitta och skaka av köld över något litet ynkligt värmeelement i ett kallt, fuktigt rum. (sida 420)

9 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten! Denna bok finns i min bokhylla - men jag har endast sett tv-serien, som gick för många år sedan...
  Dags att läsa boken kanske!? ;)
  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren :)Har tänkt beställa tv-serien snart och se den. Blev sugen på at se den när jag läst boken, som faktiskt är mycket bra.

   Radera
 2. Jag älskade boken. Och TV-serien. Om jag hade vågat så skulle jag läsa om den, men jag har en känsla av att den inte alls skulle vara lika bra nu.

  SvaraRadera
 3. Så tv-serien jeg også, men har ikke lest boken, kanskje en dag? Tusen takk for smakebiten:-)

  SvaraRadera
 4. Den boken älskade jag en gång i tiden, och ännu mer tv-serien. Men det känns som om det var en evighet sen;-)

  SvaraRadera
 5. En fin smakebit. Ha en fin søndag og!

  SvaraRadera
 6. Åh wow, det var massor med år sedan jag läste Törnfåglarna. Den är så bra.

  SvaraRadera
 7. Jeg har også sett serien på tv, husker den var veldig bra :)

  SvaraRadera
 8. Det var länge sedan jag läste Törnfåglarna, men den var bra har jag för mig. Jag såg inte TV-serien när det begav sig, och när jag såg den för ett par år sedan tyckte jag den gick för långsamt, men så tror jag inte boken var.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...