2 december 2015

Veckans bokbloggsfråga - vecka 49

Bild lånad av Barnboksbloggen
Jag tänkte att jag skulle hoppa på Veckans bokbloggsfråga, som är en variant av Bokbloggsjerkan. Den här veckan ställer Barnboksbloggen denna fråga:

Igår var det första advent och imorgon, 1 december, är det dags att öppna första luckan i adventskalendern. Därför går Veckans bokbloggsfråga i julens tema:På vilket sätt uppmärksammar du julen i din blogg? Julpyntar du bloggen? Bloggar du om julböcker och julklappstips? Eller kanske fixar du en egen bloggadventskalender? Och som bonusfråga: Vilka är dina allra bästa julböcker? 

Jag skulle inte påstå att jag uppmärksammar julen så mycket, jag önskar ju god jul/trevlig advent och så men jag har inget speciellt tema på bloggen under december. Det skulle vara kul att ha en typ av julkalender på bloggen, men det känns som så mycket arbete och skulle ta sån tid.

Jag brukar inte "julpynta" bloggen utseendemässigt, men det skulle vara lite kul att göra det. Men jag är så fruktansvärt dålig på att ändra utseendet i bloggen och jag är alltför rädd att jag inte skulle lyckas ändra tillbaka heller.

Tips på julig läsning har jag massor av! Den senaste som jag läste och måste vara otroligt passande att läsa under julen är Nådastöt av Louise Penny. Visserligen så är det en deckare, men den utspelar sig kring jul i ett väldigt vackert vintrigt landskap.

Om man är lite mer sugen på mys istället för ond bråd död så tipsar jag om Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Väldigt romantisk och feelgood och passar nog också bra i juletid.

7 kommentarer:

 1. Jag har precis börjat på Lucy Dillons bok och jag håller med dig, det är en mysig bok för den här tiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du läser den! Hoppas du tycker om den!

   Radera
 2. Dillons bok har jag läst och den är verkligen mysig.

  SvaraRadera
 3. Ensamma hjärtan och hemlösa hundar har jag läst och kan hålla med om att den passar att läsa i juletid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om den inte utspelar sig kring jul så fick jag ändå en känsla av att den passade då :)

   Radera
 4. Ensamma hjärtan och hemlösa hundar har jag läst och kan hålla med om att den passar att läsa i juletid.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...