17 december 2015

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 51

Bild lånad av Barnboksbloggen
Det är torsdag kväll och äntligen har jag fått göra helg! Känns otroligt skönt efter att ha jobbat två helger på raken. Nu så är jag ledig i tre dagar och jag ska verkligen njuta av den lilla ledigheten. Har dessutom fått väldigt roliga nyheter. Jag hade anställning fram till nyår, men från och med den 1:a januari kommer jag ha en egen tillsvidare-anställning! Känns verkligen skönt att veta att man får fortsätta jobba!

Det var inte det jag hade tänkt prata om, utan Veckans bokbloggsfråga, som Barnboksbloggen håller i. Den här veckan är frågan: 

Hur mycket tid lägger du ner på bloggen och på din läsning per vecka? Känns det som att det är lagom eller skulle du velat att bokbloggandet tog mer eller mindre tid än i dagsläget? Finns det något du skulle vilja göra med bloggen som det inte finns tid till i dagsläget? 

Tiden som jag lägger ner på bloggen varierar, ofta brukar jag tidsinställa mina inlägg i början av veckan så att jag senare bara går in och fixar länkar eller förbereder recensioner och skriver inlägg. Jag känner att bokbloggandet just nu varken tar för mycket eller för lite tid, vilket är skönt att ha hittat en balans. 

Jag önskar att jag hade mer tid över till läsning, men dels så tar ju jobbet en hel del tid, fritiden och all den tid som man spenderar på att läsa andras bokbloggar. Jag hoppas att jag ska försöka hitta en läsrutin som gör det möjligt att jag hinner läsa lite mer varje dag än vad jag gör nu. Oftast brukar det inte bli förrän på mina jobbfria helger och lediga dagar som jag har tid att läsa. 

Jag vet inte riktigt om jag skulle vilja göra något mer med bloggen, annat än försöka fixa ett litet annat utseende men jag är så usel på att fixa sånt själv. Sen skulle jag någon gång vilja göra någon typ av inläggs-serie om olika författare och fakta om den. Men kruxet är ju som sagt att det tar så pass mycket tid att göra det. 

Om jag nu skulle försöka räkna ut hur många timmar det faktiskt skulle bli på en vecka där jag räknar med hur mycket jag håller på med bloggen, läser och läser andras bokbloggar så blir det nog minst 10 timmar per vecka. 

9 kommentarer:

 1. Jobbet tar för mycket tid just nu känner jag så jag är glad om jag orkar läsa någon timme varje kväll. Ska bli skönt att vara lite ledig nu i jul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att det blir skönt att vara ledig!

   Radera
 2. Jobbet tar för mycket tid just nu känner jag så jag är glad om jag orkar läsa någon timme varje kväll. Ska bli skönt att vara lite ledig nu i jul :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till det fortsatta jobbet!

  SvaraRadera
 4. Jag koncentrerar också det mesta av bloggandet, och justerar sen efterhand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt smidigt att kunna göra det :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...