9 januari 2016

Bokbloggsjerka 8-11 januari


Bokbloggsjerkan är tillbaka efter ett långt uppehåll! Jag hade egentligen tänkt svara på detta redan igår, men när jag väl kom hem var jag så trött att jag inte orkade. Den här helgen det om nyårslöften.Frågan är: 

Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.?

Jag har flera mål med min läsning i år. För det första så vill jag ju njuta av läsningen. Jag har också en förhoppning om att jag ska hinna läsa 80 böcker i år, men vi får se hur det går med heltidsjobb och annat. 

Sen så vill jag gärna också få in en rutin i läsandet och faktiskt läsa varje dag. 

Jag har hoppat på flera utmaningar i år, både Boktolvan och Spänningsutmaningen. Jag är också med i Månadens bästa bok. Jag är också med i En världsomsegling på 366 dagar, men där har jag inget speciellt mål hur många länder jag vill upptäcka. 

Jag vill också bli bättre på att avsluta serier och läsa hyllvärmare, det är något som jag är riktigt dålig på! 

Jag har heller aldrig läst hela Harry Potter-serien, men har börjat på den flera gånger men aldrig avslutat den. I år hoppas jag kunna läsa hela serien. 


10 kommentarer:

 1. Harry Potter skulle jag gärna vilja läsa. Jag läste första delen för en hel del år sedan då jag vikarierade som svensklärare. Jag ville veta vad det var eleverna läste ;) (Och jag fick stor nytta av det när jag fick in en uppsats som i princip var en kopia på ett avsnitt ur den boken. Flickan trodde nog inte att jag hade läst den...)

  SvaraRadera
 2. Jag hade HP som läsmål för några år sedan och lyckades med det. Jag läste dem på engelska och älskade dem (som 35+) Har en tanke på att läsa om dem i framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här gången hade jag också tänkt läsa dem på engelska

   Radera
 3. världsomseglingen och Kaosutmaningen känns trevliga och lagom kravlösa och kan passa ihop med det jag ändå skulle ha läst under 2016. jag lyssnar gärna på Stephen Fry´s inläsning av Harry Potter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Man känner sig inte så styrd i sin läsning då :)

   Radera
 4. Bra utmaningar du har tagit dig ann i år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas bara att jag kan klara av de också :)

   Radera
 5. Tog heller inte ut kursen för antal länder i världsomseglingen. Resan känns mer rofylld då liksom. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns lite mer fritt då! Ska bli intressant att se hur många länder man kan besöka.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...