13 januari 2015

Topp tio tisdag 13 januari

Nu hänger jag på en till Topp Tio Tisdag. Detta startades av The Broke and Bookish. Den här tisdagen är ämnet Top Ten 2014 Releases I Meant To Read But Didn't Get To.  Den här gången tror jag inte att det blir något problem att hitta 10 böcker! Det blir mest böcker som jag har varit jättesugen på att läsa, men som jag totalt glömt bort under året. Kanske hinner jag läsa några av dem i år.

1. Gone Girl av Gillian Flynn. Den ska läsas i år och boken finns med i min Boktolva. Jag känner mig verkligen sugen på den och jag har höga förväntningar. Förhoppningsvis ska jag komma ihåg att se filmen också. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

2. Jag är Malala av Malala Yousafzai. Jag fick boken när jag fyllde år, men har inte hunnit läsa den än. Jag hoppas och tror att den är väldigt intressant och den känns viktig. Ska försöka läsa den om inte alltför länge. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

3. Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart. Jag har läst ganska mycket om den boken på olika bokbloggar och även om jag inte vet så mycket av vad den handlar om så känns den väldigt lockande. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

4. Norrsken av Frida Skybäck. Jag gillar att läsa historiska romaner och jag säger inte heller nej till lite kärlek. Det känns som att denna bok skulle passat mig ganska bra, lite lättsam underhållning. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

5. Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson. Jag har läst en annan bok av Axelsson och den tyckte jag om. Den här känns faktiskt ganska aktuell och jag tror att jag skulle tycka om den. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

6. Sista brevet från din älskade av Jojo Moyes. Jag älskade hennes Livet efter dig och jag har länge velat läsa något mer av henne, men det har inte blivit av än. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

7. Främlingen vid havet av Nora Roberts. Jag tycker om flera av Nora Roberts böcker och hon är otroligt produktiv. Det här är en bok som jag gärna hade läst, lite blandning mellan spänning och romantik. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

8. Min mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman. Jag har fortfarande inte läst något av honom, men jag ska! Det känns som att hans böcker skulle kunna passa mig. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

9. Tango för vilsna själar av Lucy Dillon. Ytterligare en författare som jag inte läst, men hennes böcker verkar så himla mysiga! HÄR kan ni läsa mer om boken. 

10. Låt mig ta din hand av Tove Alsterdal. Jag har hört väldigt mycket om denna bok och jag känner mig väldigt sugen på att läsa den. Det var inte förrän nu i slutet av året som jag upptäckte den, men jag har inte riktigt kunnat släppa den. HÄR kan ni läsa mer om boken. 

10 kommentarer:

 1. Vi får hoppas att 2015 erbjuder mycket lästid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Det finns ju så oerhört många böcker man vill läsa :)

   Radera
 2. Tango för vilsna själar läser jag just nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Lucy Dillon finns med i min boktolva :)

   Radera
 3. Backman är jag sugen på, och även Jag heter inte Miriam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många är nog sugen på att läsa Backman :)

   Radera
 4. Rekommenderar 1, 5 och 8. 10 var OK. Själv vill jag väldigt gärna läsa 2, 6 och 9. Behöver mer lästid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns ju så många böcker man vill läsa :)

   Radera
 5. Många som jag vill läsa här. Min mormor ska jag snart lyssna på. Nr 1 och 5 tyckte jag väldigt mycket om. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande :) Jag vill nog kanske läsa Ove innan jag läser hans andra böcker :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...