26 juli 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 30

Bild lånad av barnboksbloggen

Igår kom vi hem kring midnatt efter att ha varit till min mammas barndomsby över söndagen och måndagen. Det var riktigt fint väder så vi passade på att bada bägge dagarna och göra en utflykt till Gallejaur som mamma hade fått i present när hon fyllde år. Det var ett riktigt intressant besök faktiskt! Dessutom hann vi hälsa på en barndomskompis åt mamma som fyllde år igår och hade öppet hus.

Nu har jag i alla fall börjat vakna till liv och så jag tänkta svara på veckans bokbloggsfråga som barnboksbloggen håller i.

Samlar du på en viss sorts böcker, kanske en viss serie, böcker från en viss författare eller olika utgåvor av en och samma bok? Samlar du på något annat bokrelaterat, så som bokmärken eller autografer från författare? Eller kanske samlar du på något helt annat som inte alls är bokrelaterat? Denna vecka vore det roligt om du berättar om dina samlingar och visa gärna också bilder. 

Jag är rätt så tråkig, jag samlar inte på något egentligen förutom det när jag köper böcker och det är ju en typ av samlande. Om jag köper böcker som är i en serie så kan jag försöka skaffa de andra delarna också så att den blir komplett och om jag upptäcker en ny favoritförfattare köper jag också gärna alla böcker av den författaren.

Något som faktiskt skulle vara kul att samla på är bokmärken,det finns ju så många vackra.

4 kommentarer:

 1. vissa författare fastnar man för och vill ha fler

  SvaraRadera
 2. Jag skulle också vilja ha några fina bokmärken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Tycker att det är rätt så svårt att få tag på fina bokmärken:)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...