25 juli 2016

Veckoplanering v.30


För en gångs skull kunde jag följa min planering rätt så bra! Jag hann läsa ut både Kampen om järntronen och Kung Caspian och skeppet Gryningen.

Den här veckan ska jag också ut och fara på äventyr plus att jag har en kompis som fyller år som vi ska uppvakta.

Zack hann jag inte börja på, jag skulle ha gjort det men sen så lånade pappa boken och han har inte läst ut den än. Så efter att han har läst klart den så kommer det bli den bok som jag kommer läsa härnäst, på grund av att den ska igen på biblioteket och jag börjar känna mig lite stressad över det.

Jag misstänker att det kommer ta några dagar till innan han har läst ut så fram till dess kommer jag att  fortsätta läsa Himlen börjar här av Jandy Nelson. Hon finns med i min boktolva och nu den senaste tiden har hon verkligen blivit hyllad överallt känns det som. Det har skrivit mycket om henne på olika bokbloggar och hon även fått en hel del uppmärksamhet på Booktube.

Om jag hinner läsa ut den så blir det nog Harry Potter and the prisoner of Azkaban av J.K. Rowling. Just den boken har jag faktiskt läst tidigare på engelska, men jag känner att jag inte vill hoppa över någon bok i serien den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...