30 mars 2015

The Mindy project säsong 1


Handling
Hon är smart. Hon är framgångsrik. Men när det gäller att hitta den stora kärleken har hon en bit kvar. Mindy är gynekologen som helst skulle vilja att livet var som en romantisk komedi – om hon bara lyckades hitta den manliga huvudrollen. Mindy upptäcker att receptet på lycka har en del komiska sidor när hon försöker balansera sitt oförutsägbara arbete med några klart annorlunda dejter. 

I huvudrollerna ses bland annat Mindy Kaling, Chris Messina och Ed Weeks.
Säsong 1 hade 24 avsnitt. 

Mina tankar 
Det kändes som att det tog väldigt lång tid innan jag hade sett klart den första säsongen av The Mindy Project. Jag brukar ofta gilla "sjukhus-serier" främst för att det utspelar sig på sjukhus och att man får följa patienter och läkare. Jag tycker att detta saknas i denna serie, det är bara någon gång ibland som man får se när de förlöser barn eller möter en patient. Det mesta av serien utspelar sig på kontoret och egentligen är väl det också bra, men jag saknar den där riktiga sjukhuskänslan. 

Huvudkaraktärerna är ganska roliga, men ibland tycker jag det blir lite för tramsigt och en del gånger blir det också väldigt pinsamt. Jag gillar flera av karaktärerna, men mina favoriter är nog bi-karaktärerna som inte får lika stort utrymme som de andra huvudkaraktärerna. Mina favoriter är nog Morgan och Jeremy. 

Jag vet inte hur mycket mer jag ska säga om denna serie, men det är ett hel okej tidsfördriv när man vill se något riktigt lättsmält som inte kräver mycket tankeverksamhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...