28 september 2016

Läsplanering oktober


Jag är faktiskt hyfsat nöjd med min läsning under september, trots att jag hade en liten lässvacka i mitten av månaden så känns det som att det har börjat vända. Dock så önskar jag att jag hade betydligt mer tid över till att läsa, men det gör man väl alltid.

Nu i oktober har jag i alla fall tänkt försöka läsa minst 5 böcker, det börjar på kännas som ett bra och realistiskt mål där jag inte heller behöver stressa och om jag läser mer så är ju det bara bonus.

Jag håller ju på med Harry Potter-serien och har några böcker kvar, så jag har tänkt läsa minst en bok om Harry Potter. Den som står näst på tur är Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Alex Marwood ingår i min Boktolva för året, och den bok jag har tänkt läsa av henne är Onda flickor. Har hört så mycket bra om hennes böcker, så jag ser fram emot att bilda mig en egen uppfattning.

Den sista boken som jag kommer att planera in under månaden är 438 dagar av Martin Schibbye och Johan Persson. Skäms nästan lite för att jag inte har läst boken än, men nu ska det bli ändring på det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...