26 februari 2017

En smakebit på søndag: Ally Hughes har sex iblandSöndag och dags att vara med på en smakebit på søndag på den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten.

Den här helgen har jobbat, och det känns riktigt skönt att ha två lediga helger framför sig, även om jag har andra aktiviteter att göra då. Nu ikväll tänker jag bara ta det lugnt, ska passa på att vara med på smakebiten nu och sen ska jag tvätta och göra bort  lite sådana saker nu ikväll. 

Nu i helgen har jag börjat med Ally Hughes har sex ibland av Jules Moulin. Har inte hunnit så långt än så jag kan inte riktigt bilda mig en uppfattning om den än. 

Smakebiten kommer från prologen, sidan 7.

Egentligen var det Harrys fel. Harry Goodman hade lovat att hjälpa professor Hughes med huset den fredagen. Han hade lovat att göra det fredagen innan dess och fredagen före det också. Men detta var New England under baseballsäsongen 2004. Sox var på väg att slå rekord den våren och fem månader senare, i oktober, skulle de sopa mattan med Cardinals och vinna sitt första mästerskap på åttiosex år. 

16 kommentarer:

 1. Svar
  1. Titeln är i alla fall det, har inte kommit så långt än :)

   Radera
 2. Man ska passa sig för baseball :)

  SvaraRadera
 3. Väldigt fint omslag i alla fall :)

  SvaraRadera
 4. Jeg måtte slå opp og lese litt om denne boken. Det hørtes interessant ut med mor og datter som faller for samme mann. Og ganske stressig også :-D Ha en riktig fin søndagskveld!

  SvaraRadera
 5. En titel som förmodligen inte hade fått mig att plocka upp boken i en bokhandel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fastnade för titeln direkt, men än så länge har jag inte hunnit bilda mig en uppfattning om boken än :)

   Radera
 6. Tack för smakbiten! Kände inte till den boken.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...