12 januari 2018

Helgens läsning

Jag ser fram emot en ledig helg, fast jag hoppas att det blir lite mindre kallt så att man kanske kan åka lite skidor. Har inga speciella planer, men det är skönt att kunna ta det som det kommer. 

Läsningen i veckan har gått riktigt trögt, har varit trött och har jobbat ganska mycket också. Det har varit fullt upp, men nu börjar det äntligen lugna sig lite. 


Jag håller på med 1984 av George Orwell, den är riktigt intressant om än det är skrämmande läsning. Tycker att den är lite tung att läsa ibland, men det har nog mycket med hopplösheten i boken att göra,

Jag läser också Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker, jag gillar språket, stämningen och miljön och det ska bli intressant att se hur historien utvecklar sig. Jag måste nästan läsa ut den i helgen, då den ska återlämnas på måndagen. 

Nu och då läser jag några sidor ur Den eviga elden av Ken Follett, och det lär jag nog fortsätta med ett tag framöver. 

2 kommentarer:

  1. Har länge tänkt att läsa 1984 börjar att bli dags att göra det snart. Återkopplar till förra inlägget TV-serien Barnmorskan i East End behöver ta tag i och se den serien. Har läst de två böckerna och gillade dem mycket. (speciellt pga jag är utbildad sjuksköterska)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då förstår jag att du gillar den! Är själv undersköterska, så en del är bekant för mig också och det är kul att få veta mer om den moderna medicinens utveckling.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...