1 januari 2018

Veckoplanering v.1


Nu är det ett nytt år och dags för en ny vecka också, passande nog. Lite senare idag kommer jag ett inlägg om lite mål för året och en utvärdering av förra årets.

Nu är det dags att göra en ny veckoplanering, det är lite osäkert hur mycket tid jag kommer att ha till läsning men jag kan ju alltid hoppas att jag hinner läsa en del. Igår läste jag ut Idag är allt av Nicola Yoon, så idag ska jag börja med några nya böcker.

Som sagt håller jag fortfarande på med Den eviga elden av Ken Follett, jag hoppas att jag ska kunna ägna den lite mer uppmärksamhet nu så jag kanske får läsa ut den snart.

Jag har också tänkte börja med en del böcker som jag egentligen hade tänkt läsa i december. Första prio har Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker då den ska vara igenlämnad på biblioteket i mitten på måaden.

Månadens icke-skönlitterära är Glöm mig av Alex Schulman, som dessutom van Årets bok. Ska bli intressant att läsa den, fast jag ärligt talat tror att en del av de andra nominerade var bättre.

Om jag skulle hinna med något mer så är det Min fantastiska väninna av Elena Ferrante som står på tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...