1 januari 2018

Utvärdering av mål och utmaningar 2017

Nu tänkte jag det var dags att summera de bokliga utmaningar jag har haft under året, har presenterar de olika målen och utmaningarna nedan och sedan lagt till en liten kommentar. 

Vad jag ska för utmaningar/mål 2018 kommer i ett annat inlägg.

Boktolva 2017
Även det här året tänker jag ha en Boktolva och tänkte att jag skulle presentera författarna här.
1. Tove Alsterdal
2. Stephenie Perkins
3. John Grisham
4. Christoffer Holst
5. Mikael Bergstrand
6. Leigh Bardugo
7. Liane Moriarty
8. Christoffer Carlsson
9. Tahereh Mafi
10. Anna Lihammer
11. Ninni Schulmann
12. Jenny Colgan 

KOMMENTAR
Hann med nöd och näppe klart med denna utmaning. En bra blandning författare och jag kan också tänka mig att läsa mer av dem. Favoriterna blev Jenny Colgan, Stephanie Perkins, Liane Moriarty och Christoffer Holst.

Avsluta minst 5 serier
Att avsluta serier är något som jag helt enkelt måste bli bättre på!

KOMMENTAR
Jag brukar vara jättedålig på att avsluta serier så därför hade jag detta som ett mål. Klarade av det riktigt galant och har avslutat total 9 serier. 

Läsa Twilight-serien
Det finns flera väldigt stora och populära serier som jag inte har läst, men gärna vill. Det här året har jag tänkt fokusera på Twilight-serien.

KOMMENTAR

Har äntligen läst denna serie, fast det var en besvikelse för mig. Är dock övertygad att om jag hade läst den när jag yngre så skulle jag ha tyckt bättre om den.

Se alla Harry Potter-filmerna

Nu handlar denna inte om böcker, men den är i alla fall bokrelaterad och jag känner att jag gärna vill ha den med för annars är risken att jag aldrig kommer få tummen ur och se filmerna. Förra året läste jag ju hela serien, och sen är det ju faktiskt dags för filmerna. Har sett flera av dem tidigare, men inte i rätt ordning.

KOMMENTAR
Inte direkt en svår utmaning att klara av! Året dessförinnan läste jag böckerna och 2017 var det dags för filmerna. Precis som böckerna är filmerna riktigt bra, men böckerna är ju alltid bäst. 

Utöver detta så kommer jag även delta i Goodreads Reading Challenge.

KOMMENTAR
Hade som mål att läsa 65 böcker, vilket kändes ganska så överkomligt. Har läst betydligt mer men ville inte sätta ett för stort mål som jag inte skulle ha en chans att klara av. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...