29 januari 2018

Veckoplanering v. 5


Som vanligt så är mina läsplanering överambitiösa och jag brukar sällan hinna läsa alla de böcker jag har med. Dessutom känns det som att jag är inne i något av en lässvacka, jag vill så gärna läsa men har svårt att hitta tid och motivation till det. Jag hoppas att det ska börja vända snart. 

Vi är redan i slutet av januari, och jag har bara läst ut tre böcker och knappt börjat med de böcker jag hade tänkt läsa i januari. Så rätt många av dem kommer att få följa med till nästa månad. 

I helgen började jag med Min fantastiska väninna av Elena Ferrante, har inte hunnit så långt än, men jag hoppas att jag ska hinna läsa ut den under veckan. I början blev jag lite chockad över hur många karaktärer det verkar vara. 

Nu och då läser jag också några sidor ut Den eviga elden av Ken Follett, jag har förlikat mig med att det är en bok som kommer att ta lång tid att läsa. 

Jag vill gärna ha något mer lättläst att varva min läsning med så då har jag tänkt läsa Flora Banks förlorade minne av Emily Barr. 

Om jag skulle hinna börja med Stars above av Marissa Meyer så är det ett plus.

2 kommentarer:

  1. Har hört att många tyckt det är lite jobbigt med alla karaktärer i Ferrantes första bok :) Jag har fortfarande inte läst dem och tvivlar på att jag kommer försöka. Det känns inte som det skulle passa mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ferrante är nog antingen eller, det som ställer till det mest är att det förekommer både för- och efternamn hit och dit.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...