10 januari 2018

Julfilmer: Christmas List och Christmas Getaway

Handling
Isobel Gray plans a storybook Christmas with her boyfriend, including a snow-covered cottage in the Northwest, and a carefully composed bucket list of classic holiday traditions. But when the boyfriend goes AWOL, the list proves challenging and a tempting new romance turns her life upside down. Will Isobel have a White Christmas ending under the mistletoe?

Filmen är regisserad av Paul A. Kaufman och är 84 minuter lång. I huvudrollerna ses bland annat Alicia Witt och Gabriel Hogan. Filmen hade premiär 25 november 2016.

Jag såg filmen 22 december.

Mina tankar
Denna var bara så mysig! Jag älskade huvudkaraktären som var sådär lagom knasig och man fick verkligen en härlig julkänsla av filmen! Christmas List var en riktigt bra blandning mellan humor, drama och familjefilm och jag får myskänslor bara av att tänka på filmen.

Jag hade dock önskat att man hade fått veta mer om Isobels relation till sin mamma, det hade gett filmen lite mera djup. Jag tyckte det var himla mysigt att följa Isobel när hon försökte att uppfylla sin perfekta jul.

Visst, den är väldigt förutsägbar och kanske lite klyschig, men det bryr jag mig inte ett dugg om. Christmas List är en perfekt julfilm!
Handling
Hoping to spend the holiday relaxing, a travel writer takes a traditional Christmas vacation for the first time. Through a mix up on the rental site, she finds herself double-booked for the holidays with a widower, his young daughter and mom. What begins as an inconvenience blossoms into much more.

Filmen är 84 minuter lång och regisserad av Mel Damski. I huvudrollerna ses bland annat Bridget Regan och Travis Vann Winkle. Filmen hade premiär 23 december 2017.

Jag såg filmen 25 december.

Mina tankar
Åh vad denna film var mysig! Jag fick verkligen julkänsla av den och det var den perfekta blandningen av både humor, allvar och romantik. Jag gillade verkligen karaktärerna, fast jag ibland bara satt och önskade att de skulle prata med varandra istället.

Jag tyckte också om skådespelarna, inklusive barnskådespelaren, har en fin kemi och jag njöt verkligen av att se filmen. Christmas Getaway får också pluspoäng för att den den svenska risgrynsgröten har en liten roll i filmen också.

Jag hittade ingen trailer på Youtube, utan länkar till Hallmarks hemsida.

Nu har jag sett tillräckligt med julfilmer för att det ska räcka till nästa år, men de två filmer i detta inlägg var de som jag tyckte allra bäst om och som gav mig mest julkänsla.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...