8 januari 2018

Veckoplanering v. 2


Den här veckan hoppas jag att det ska bli lite lugnare. Förra veckan och i helgen har det varit fullt upp på jobbet och jag har haft svårt att slappna av ordentligt. Jag ser i alla fall fram emot min lediga dag imorgon och till helgen då jag också är ledig.

Just nu håller jag på med tre böcker samtidigt och mitt huvudmål den här veckan blir att läsa ur dem. Den som har högsta prioritet just nu är 1984 av George Orwell som jag läser tillsammans med min TBR Twin på Goodreads. Jag hoppas att jag ska hinna läsa ut den i början av veckan, den är inte så tjock men den kräver en hel del tankeverksamhet.

Jag håller också på med Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker. Även den hoppas jag att jag ska läsa ut. Har inte hunnit sådär jättelångt än, men jag är helt förtrollad av miljön.

Den eviga elden av Ken Follett är ständigt återkommande på mina planeringar nu, men det är en bok som inte har högsta prioritet. Den läser jag mest ur när jag är sugen på och känner att jag kan ägna den uppmärksamhet då det är en av mina egna böcker.

Jag hoppas att jag ska hinna påbörja en hel del böcker i helgen också, bland annat Glöm mig av Alex Schulman och Min fantastiska väninna av Elena Ferrante.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ferrante ska bli spännande! Det kommer att vara antingen en bok som jag verkligen gillar eller inte alls, tror jag :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...