22 maj 2018

Nyfiken på: Badhytten

Handling
Kan man få livstids fängelse när man är 82 år?

Tidigt en morgon tjuvspelar de gamla vännerna Egon och Ragnar tillsammans med systrarna Elisabeth och Märta på Falsterbo golfbana. Det ser ut att bli en fantastisk sommardag men golfrundan avbryts tvärt när vännerna gör en fasansfull upptäckt. I bunkern på hål två ligger golfklubbens ordförande Sven Silfverstolpe död.

Stor förvirring utbryter och Egon och Ragnar gör vad de kan för att bringa ordning i kaoset. För att dölja sin inblandning i Silfverstolpes död baxar de in honom i golfbilen och kör mot klubbhuset. Men ingenting går som planerat och snart har de satt igång en händelseutveckling som är omöjlig att stoppa. Och det här är bara starten på en ovanlig sommar under Falsterbonäsets soliga himmel.


Varför jag vill läsa den
På papperet låter det som en bok i helt min smak, har också för mig att den har beskrivits som en kriminalkomedi och det borde ju jag gilla. Sen verkar den också ha lite äldre personer som huvudkaraktärer, något som jag kan tycka om att läsa ibland då det inte alltid får så stort utrymme i litteraturen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...