7 maj 2018

Veckoplanering V.19


Läsningen förra veckan gick väl sådär, det var först till helgen som jag lyckades läsa ordentligt. Jag hoppas att det ska fortsätta även nu i veckan trots att jag jobbar ganska intensivt.

Jag har flera biblioteksböcker som ska vara återlämnade i början på denna vecka och jag har inte hunnit läsa ut dem än, så det kommer bli böcker som jag måste prioritera. Sen är det ju inte hela världen om man skulle råka dra på sig några kronor i skuld heller.

I veckan började jag och Camilla läsa Kvinnan i svart av Susan Hill tillsammans. Vi kommer nog att läsa ut den i början av veckan. Den är inte lika otäck som jag trodde den skulle vara, det som stör mig mest är att jag inte riktigt kan räkna ut när den utspelar sig.

I helgen började jag med En andra chans av Jojo Moyes, som är den tredje delen om Louisa Clark från Livet efter dig. Jag vet inte riktigt om jag tycker att de två uppföljarna har varit nödvändiga egentligen, men har jag påbörjat en serie så ska jag ju avsluta den. Hittills är då boken ganska bra och jag hoppas jag hinner läsa ut den i början av veckan.

Utöver det så har jag ju några andra böcker som jag ska försöka läsa i veckan och det är Flickorna (Emma Cline), Rödhake (Nesbö), Andras vänner (Liane Moriarty) och Björnstad (Fredrick Backman).

Eftersom de alla ska återlämnas tillbaka till bibblan snart så får jag försöka att verkligen prioritera läsning i veckan. Jag hoppas att jag ska hinna med en del i alla fall.2 kommentarer:

  1. Jag brukar se det som att jag hjälper till så att biblioteket kan köpa in nya böcker om jag skulle få betala lite förseningsavgifter, sen kanske man inte vill att det ska bli för mycket och för ofta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så tänker jag också! Det går till ett gott ändamål :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...