10 maj 2018

Tv-serie: The Mindy Project säsong 3

Handling
A young Ob/Gyn doctor balances her personal and professional life, surrounded by quirky co-workers in a small office.

It is the beginning of "firsts" for Mindy and Danny, as they try to set new relationship boundaries for each other in the office. Meanwhile, things get a little complicated when Jeremy tries to organize a charity event with Peter's girlfriend, Lauren; and Morgan's cousin, Lou Tookers, pays a visit to the doctor's office.

Den tredje säsongen hade 21 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Mindy Kaling, Chris Messine, Ed Weeks och Ike Barinholtz.

Jag såg klart säsongen 27/4

Mina tankar
Den här gången dröjde det inte lika länge innan jag fortsatte med den tredje säsongen, och det var nog bra för då hann man inte glömma bort så  mycket. The Mindy Project är en lättsam och underhållande serie, men det är knappast en serie som lämnar mig med några bestående intryck.

Mycket av den tredje säsongen kretsar kring Mindy och Danny, som nu är tillsammans med stöter på en del hinder. Trots att mycket av säsongen kretsar runt hur de är som par så kan jag inte låta bli att tänka på att det blir väldigt ansträngt och när man ser till en del saker som de båda för så undrar man lite om de verkligen är så bra tillsammans.

Tyvärr känns det som att de andra karaktärerna hamnar ännu mer i bakgrunden, de finns mer till för att ge råd och diskutera Danny och Mindys relation och man får inte veta så mycket om deras liv. Och om de har en story i ett avsnitt så är alltid Danny eller Mindy med.

Trots mina reservationer mot den här säsongen, så är serien underhållande och lättsam och bjuder på en del skratt. Avsnitten är också korta, vilket gör att det inte blir så utdraget heller.

Säsongsavslutningen bjuder på en liten cliffhanger, såklart relaterad till paret i denna serie.

Favoritkaraktär
Helt klart Morgan, så knäpp och underhållande och som bara vill väl.

Det bästa med säsongen
Att Mindy fortsätter att utvecklas i sin karriär.

Det sämsta med säsongen
Att i princip hela säsongen kretsar kring Mindy och Danny, synd att de andra karaktärerna inte får utrymme.

The Mindy Project säsong 1
The Mindy Project säsong 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...