23 juli 2013

Topp Tio Tisdag 23 juli

Det är tisdag och dags för Topp Tio Tisdag (Top Ten Tuesday). Denna tisdag är ämnet Top Ten Words/Topics That Will Make You Not Pick Up A Book. Det var ett mycket svårt ämne, men jag lyckades få ihop en lista till slut.

1. Självhjälpsböcker. Jag är ganska skeptisk till just självhjälpsböcker, det känns bara lite flummigt helt enkelt.

2. Böcker om verkliga händelser. Jag har väldigt svårt för att läsa böcker om verkliga händelser som till exempel Utöya och kidnappningar. Det är så obehagligt att läsa och det känns konstigt.

3. Böcker om hur man syr, inreder och liknande. Jag är inte intresserad av inredning och att sy. Jag är symaskinen är inte bästa kompisar direkt.

4. Böcker om hur man bygger och renoverar. Jag är heller inte intresserad av hur man renoverar möbler och sånt.

5. Böcker om blommor och trädgård. Tycker det är tråkigt och dessutom har jag inte gröna fingrar.

6. Böcker om djur. Katter är undantaget, men annars är jag inte intresserad av att läsa om djur och deras beteenden.

7. Justin Bieber. Jag hatar Justin Bieber! Jag tycker inte om hans låtar eller han som person. Jag tycker att han ska verka som en förebild för unga, men han gör ju precis tvärtom!

8. Böcker om kost. Jag gillar kokböcker och bakböcker, men jag tycker inte om böcker som mer eller mindre säger åt en hur man ska äta. Med tanke på att det hela tiden förändras så ser jag ingen större del att plöja igenom nåt som senare kommer att vara ganska old news.

9. Böcker om bilar och andra fordon. Gillar inte heller bilar och fordon och därför skulle det kännas ganska tråkigt att behöva läsa om det.

10. Böcker om dataspel, tv-spel, kortspel. I och för sig vet jag inte hur många böcker det skrivs om just detta, men jag skulle ändå inte läsa dem.

3 kommentarer:

  1. Jag instämmer i nästan alla av dessa punkter! :)

    SvaraRadera
  2. Här var det många faktaböcker ;) Jag skulle kunna instämma i de flesta, har inte heller något intresse av att läsa sådana. Böcker om verkliga händelser tycker jag däremot om i en liten dos fast då vill jag helst ha dem skrivna mer i romanform. Djurböcker kan jag läsa ibland men så är jag djurintresserad med :)

    SvaraRadera
  3. Jag slängde in samtliga faktaböcker under en punkt ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...