5 maj 2016

Bornebusch i tevefabriken

Handling
Skådespelaren och komikern Josephine Bornebusch är besatt av tv-serier. Här dyker hon ner i tv-seriernas värld och träffar de stora stjärnorna och de udda genierna bakom succéerna. Josephine följer med bakom kulisserna på hyllade dramaserien Orange is the new black. Hon gör en nervpirrande audition för rollen som Carrie för Homelands rollsättare i New York och så träffar vi Frances Conroy från Six feet under, som många anser vara världens bästa tv-serie.

Serien hade 6 avsnitt och sändes i SVT. 

Mina tankar
Jag tycker om att se på tv-serier och när jag hörde att Josephine Bornebusch hade gjort en tv-serie om tv-serier så blev jag  med en gång intresserad av att se den. Den är verkligen gjord för tv-serie-nördar och jag gillar att man får följa med in bakom kulisserna på flera stora tv-produktioner. 

Jag har själv inte sett så många av de tv-serier som Bornebusch pratar om, de enda jag vet att jag med säkerhet följt är Downton Abbey och det avsnittet var verkligen bra! Man fick träffa några utav skådespelarna och se Highclere Castle där det spelades in. 

Serien är verkligen intressant och rolig och jag gillade de olika intro som serien hade, där Bornebush i tevefabriken presenteras med liknande intro som den serie programmet skulle handla om. 

Med tanke på att jag inte sett så många serierna som Bornebusch besöker och pratar om så blir jag ju också nyfiken på att kolla in de och jag har fått flera nya tips på serier. 

4 kommentarer:

 1. Jag såg kanske 4 avsnitt av det och tyckte det var lite ojämn nivå men det beror ju såklart på vad man är intresserad av själv. Överlag var det intressant och bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mycket beror ju på vilken typ av serier man tycker om :) Jag gillade just att man fick en inblick bakom kulisserna :)

   Radera
 2. Så fort jag såg att hon varit på orange is the new black så kände jag att detta måste jag se! Tack för tipset. :) Är definitivt en tv-serienörd själv ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man tycker om serier så är detta en riktigt bra serie! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...