7 maj 2016

Nakenlek

Titel: Nakenlek
Originalets titel:-
Författare: Katerina Janouch
Översättare:-
Serie: Rosanna Wilde #2
Antal sidor: 208
Utgivningsår: 2016
Förlag: Piratförlaget
Utläst: 23/4

Första meningen: "Värmen från handflatorna fortplantar sig genom huden och får det att rinna till mellan benen."

Handling (från Goodreads)
Nakenlek har Rosanna brutit upp från sin man och flyttat hem till väninnan Gilda, som lever en bohemisk tillvaro där erotiken ges stort utrymme. Med hennes hjälp ger sig Rosanna ut på en avancerad upptäcktsfärd i sin egen sexualitet. Och på en erotisk fest står hon öga mot öga med sin förre man.

I tre korta romaner om kvinnlig sexualitet – Hudhunger, Nakenlek och Kysstäckt – öppnar Katerina Janouch dörren till lusten, begäret och passionen. Trilogin handlar om en mogen kvinnas erotiska uppvaknande. Om åtrå och hemligheter men också om makt, svartsjuka och utanförskap. Men framför allt om längtan – livets blodröda bultande puls.


Mina tankar
Om den förra boken skrev jag att den inte innehöll så mycket erotik och handlade mer om relationer och längtan. Jag trodde också att i fortsättningen Nakenlek så skulle det handlar om mer erotik och det hade jag helt rätt i!

I den förra boken lämnade Rosanna sin man och flyttade in hos sin väninnan Gilda. Karaktärerna fortsätter att utvecklas i denna andra del och man får lära känna både Rosanna och framförallt Gilda bättre, som är en intressant karaktär och som jag hoppas får mer utrymme i den sista delen.

Nakenlek är väldigt snabbläst och lättläst och det är ett otroligt bra driv i berättelsen och när man väl började läsa var det svårt att slita sig från den.

Att skriva erotik måste vara otroligt svårt och att få språket att låta bra och överlag tycker jag att Janouch lyckas med det.

Det är nästan oundvikligt att jämföra med t.ex. E.L. James 50 nyanser av honom-serie och jag måste säga att Janouchs böcker är bra mycket hetare och utforskar fler områden som kanske ses som lite mer förbjudna.

Jag längtar verkligen efter att läsa den tredje delen med tanke på hur Nakenlek slutade!

Betyg: 3/5

Tidigare läst av denna författare
Babyrace
Hudhunger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...