3 juni 2016

Helgens läsning

Jerkan den här helgen är inställd, men jag tänkte ändå passa på att kika in och skriva ett litet inlägg. Detta är min lediga dag inför helgen, och då passar jag på att tvätta och göra bort lite sådana saker. Det är så fint väder här, men rätt så blåsigt så jag kommer nog försöka ta mig ut en stund också.

Jag hade en riktigt härlig morgon! Jag vaknade, satte på en tvättmaskin, gjorde frukost och sen satte jag mig ner och läste ut Nu ser du mig av S.J. Bolton. En riktigt bra bok, även om jag inte riktigt förstår slutet om jag ska vara ärlig. Det blev lite rörigt tyckte jag.

Nu har jag påbörjat två nya böcker, den ena är Främlingen av Diana Gabaldon. Det är en bok som jag är sjukt taggad på att läsa! Det låter verkligen som en bok som passar mig. men storleken avskräcker lite.

Dessutom känner jag att jag vill börja med Röta av Siri Petterssen och är den andra delen i Korpringarna. Jag är med i read-a-long:en för den och jag känner att jag vill börja på den redan nu så att jag har lite tid på mig att läsa den.

Så jag passar på att önska er en trevlig helg!


8 kommentarer:

 1. Trevlig helg! Kul att du ska läsa Röta och fortsättningen :) jag får vänta med det ett tag men hoppas du gillar den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så har jag glömt en hel del från första delen, men det kanske kommer tillbaka när man börjar läsa :)

   Radera
 2. Har också kikat lystet på "Främlingen" till och från, men helt riktigt är det själva storleken som får även mig att bäva. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är så himla tjock! :) Men nu ska det äntligen bli av!

   Radera
 3. Mysiga bokplaner. :) Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jag har lyssnat på Gabaldons första böcker i serien. Mååååånga timmar blev det så jag förstår att de lär vara rejäla tegelstenar i fysisk form.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...