27 juni 2016

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 26

Bild lånad av barnboksbloggen
Idag jobbade jag och efter jobbet har jag handlat och gjort middag och nu tänkte jag på passa på att svara på veckans bokbloggsfråga som barnboksbloggen håller i.

Hur påverkar sommaren ditt bokbloggande? Lägger du ner mindre tid på bloggandet under sommaren eller lägger du tvärtom ner mer tid nu när du förhoppningsvis är ledig? Kommer du att köra några speciella teman, utmaningar eller tävlingar på din blogg nu under sommaren eller kommer du kanske att ha ett semesteruppehåll från bloggen istället? 

Från och med den 16:e juli kommer jag ha semester och det är något som jag verkligen ser fram emot! Det är min första semester och det ska nog bli skönt att bara få vara hemma ett tag och ta dagen lite mer som den kommer.

Jag vet inte riktigt hur sommaren brukar påverka mitt bloggande, en del gånger blir det så att jag läser mycket mer och en del gånger blir det inte alls så. Jag vill i alla fall tro att jag hinner läsa lite mer än vanligt under semestern, men det är inte alls säkert eftersom det finns andra saker att göra också.

Jag önskar att jag hade påhittigheten och energin för att ha egna teman/utmaningar för min blogg, men det känns liite för jobbigt och jag vill inte känna mig stressad av att jag måste skriva inlägg heller.

Jag har inga planer på att ta lite bloggpaus under sommaren, utan jag tänker fortsätta precis som vanligt och skriva om det som jag är intresserad av.

14 kommentarer:

 1. Skönt med semester :) På den tiden man inte jobbade hela somrarna så läste jag nog rätt mycket men då bloggade jag inte, nu med småbarn så saknar jag tiden man kunde sitta ute och läsa i lugn och ro, men om några år så kanske jag kan göra det igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå att det bli rätt så fullt upp när man har barn! Jo, det ska bli riktigt skönt med ledighet, det behövs nog! :)

   Radera
 2. Ha en bra sommar och semester!

  SvaraRadera
 3. Det är konstigt det där, att läsandet kan minska över sommaren :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så olika! En del somrar har jag läst hur mycket som helst och en del år har jag knappt hunnit läsa något alls :)

   Radera
 4. Låter skönt med semester i juli. Och att ta det som det kommer när en är ledig är många gånger bland det skönaste som finns. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, känns också som att det behövs lite tid för att ladda batterierna inför hösten

   Radera
 5. viktigt att ta ledigt från måsten. blir det mycket läst och bloggat så blir det. annars inte. ha en riktigt skön semester när den kommer. sommar är det ju i vilket fall som helst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man behöver tid att återhämta sig och samla krafter.

   Radera
 6. Härligt med semester! Jag funderade också kring det där med egna utmaningar på min blogg och har faktiskt kommit fram till en, som handlar om att dela med sig av sina bästa sommarboktips! Var gärna med! Du hittar inlägget som handlar om det här: http://nouw.com/moasbokhylla/moasbokhylla-25958975 ha en fin söndagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kolla in det! Får se om jag får lite mer tid över när jag får semester :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...