14 juni 2016

Länktisdag #3

Blir väldigt irriterad på hur videoklippen syns ut när jag publicerar inläggen, men vet inte riktigt hur jag ska fixa det så ni får hålla till godo ändå.

1. Detta var en nyhet för några veckor sedan när Julia Roberts gick på röda mattan i Cannes, tror jag det var, gick hon barfota som protest mot de kvinnor som tvingas använda högklackat varje dag på jobbet. En kille i Sverige bestämde sig för att ha på sig klackar på sitt jobb som golvläggare och spelade in en video under dagen.

2. Jag följer nuförtiden en hel del booktubers och jag upptäckte att Katytastic har gjort en video där hon tipsar om vad man kan göra för att hinna läsa mer. 

3. När det begav sig var jag ett stort fan av tv-serien House och denna länk hittade jag på Facebook där några av hans bästa citat har samlats. Väl värt att läsas!

4. Det är heller knappast något hemlighet att värdarna för sommar i P1 har presenterats under veckan. Jag har kollat igenom listan och det finns  ingen speciell person som jag känner att jag måste lyssna på det här året, men jag kommer kanske att lyssna på några stycken i alla fall. Just nu är det Johan Olssons sommarprat som lockar mest. 

2 kommentarer:

  1. Intressant med karlar i högklackat. De flesta skulle nog inte stå ut lång stund ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja! Det är knappt att jag själv använder klackar. Och att använda det en hel dag måste vara ett bra sätt att ta kål på fötterna! :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...