27 december 2017

Läsplanering januari


Mina läsplaneringar är alltid överambitiösa, men den här gången har jag i alla fall försökt att hålla igen lite och lämna utrymme för oplanerade böcker. Förutom dessa böcker, har jag även tänkt försöka läsa de böcker som har kvar från min TBR för tidigare månader.

Först ut på min TBR är Kackerlackorna av Jo Nesbø, den andra delen om Harry Hole. Jag läste den första får några månader sedan och nu är jag sugen på mer. Dessutom verkar den utspela sig i Thailand, vilket låtar riktigt intressant.

Nästa bok ut är Stars above av Marissa Meyer, som är en novellsamling som hör till hennes serie The Lunar Chronicles. Jag älskade verkligen serien och jag är så sugen på att läsa de noveller som hör till för att verkligen få ett ordentligt avslut.

Månadens icke-skönlitterära bok är Glöm mig av Alex Schulman, en författare som jag inte har läst något av tidigare. Glöm mig vann dessutom årets bok, och det ska bli spännande att se vad jag tycker om den.

I december skulle jag ha läst Min fantastiska väninna av Elena Ferrante, men den hann jag inte med så den här månaden tänker jag försöka ta mig igenom den samt Hennes nya namn. Jag är verkligen spänd på vad jag ska tycka om dessa böcker, de det är en typ av böcker som jag inte läser så ofta.

Sista boken som blir planerad är Flora Banks förlorade minne av Emily Barr. Det låter riktigt spännande med en huvudkaraktär som har minnesförlust och det är aldrig heller fel med ungdomsböcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...