26 december 2017

Tv-serie: Hawaii Five-0 säsong 5

Handling
Steve McGarrett, Danny “Danno” Williams och deras Hawaii Five-O-team står öga mot öga med några av de värsta förbrytarna någonsin. Chin Ho Kelly sätter sin egen karriär på spel för att hjälpa Danny rädda sin kidnappade bror, Steve tar sig an sin döde fars sista olösta fall, Kono Kalakaua och Chin tas till fånga när de går undercover på den svarta marknaden för stulen konst och Lou Grover accepterar till slut teamets metoder för att hålla öarna säkra.

Den femte säsongen hade 25 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Alex O'Loughlin, Scott Caan, Grace Park och Daniel Dae Kim.

Jag såg klart säsongen 27 november.

Mina tankar
Som sagt tillhör detta en av mina favoritserier när det kommer till action. Innehåller också en hel del humor och är perfekt att se när man bara vill slappa lite. En av seriens största styrkor är att fallen de arbetar med varierar vilket gör att man aldrig blir uttråkad.

Till denna säsong uppgraderas Lou Grover till en av huvudkaraktärerna och det tycker jag var ett riktigt bra beslut. Jag gillar speciellt dynamiken mellan honom och McGarrett. I den här säsongen får även Jerry ta större plats, vilket funkar bra en del gånger.

Fallen är ju som sagt riktigt varierande och sättet som avsnittet berättas på varieras också. En del av avsnitten handlar också mer om deras privatliv, i denna säsong läggs mest fokus på McGarrett och Danny. Jag tycker det är skönt att det handlar mindre om Kono och Adam den här säsongen.

Hawaii Five-0 nådde också sitt 100:e avsnitt i den här säsongen, ett riktigt bra avsnitt och det är ju alltid en milstolpe. Också skönt att historien kring Wo Fat är klar nu, men jag hoppas att historien kring McGarretts mamma också börjar ta ett slut, för jag är riktigt spänd på att veta mer om henne.

Som sagt var detta en riktigt stabil säsong och jag ser fram emot att se nästa säsong om ett tag.

Hawaii Five-0 säsong 1
Hawaii Five-0 säsong 2
Hawaii Five-0 säsong 3
Hawaii Five-0 säsong 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...