25 december 2017

Veckoplanering v.52


Nu är vi framme vid årets sista vecka! Det här året har verkligen gått fort, känns som att det var nyss som det började.

Läsningen förra veckan gick väl inget vidare om jag ska vara ärlig, men med tanke på att det är jul och att jag jobbar så är det inte så konstigt. Jag hoppas att den här veckan ska bli bättre, läsmässigt vill säga. Jag är ledig till nyår, vilket känns fantastiskt skönt! Då ska jag också passa på att fira jul, lite i efterskott.

Jag hade hoppats på att jag skulle ha hunnit med att läsa ut Medan mörkret faller av Anna Lihammer men jag får helt enkelt läsa ut den den här veckan istället. Har inte ens hundra sidor kvar så det borde jag hinna i början av veckan.

Min läsningen av Folletts Den eviga elden blir sporadisk minst sagt, då jag har en del böcker jag vill hinna påbörja innan året är slut. Men jag läser ur den lite nu och då, som tur är är det inga problem att komma ihåg vad som hänt.

En bok som jag har tänkt läsa i veckan är Idag är allt av Nicola Yoon, det är en bok som jag varit nyfiken på länge och jag har hört många bra omdömen. Den verkar dessutom lättläst och det är sådana böcker jag behöver.

Jag hoppas också att jag ska hinna påbörja Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker, en bok som en kompis har övertalat att äntligen börja läsa.

Om jag mot all förmodan skulle hinna med mer läsningen så är det Ferrante och Min fantastiska väninna som står på tur.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...