12 mars 2018

Veckoplanering v.11


Den här veckan blir nog förhoppningsvis lite mer lättsam, då jag bara jobbar tre dagar och är långledig till helgen. Hoppas att det ska bli bra väder och att jag ska kunna slappna av.

Den här veckan kommer det bli ganska skralt med inlägg, men jag hoppas jag får mycket läst och sett under veckan så att det blir lite fler inlägg nästa vecka. Jag tänker njuta av att vara ledig och vila lite från bloggen.

Läsningen förra veckan gick hyfsat ändå, måste jag säga. För en gångs skull lyckades jag läsa lite varje dag och det är något som jag är riktigt glad över. Jag håller på med samma böcker som tidigare, men har tagit mig en bra bit framåt i dem.

A Court of Mist and Fury av Sarah J. Maas läser jag tillsammans med Camilla och den fortsätter vi läsa till veckan. Tycker den är riktigt spännande så här långt.

Jag håller också på med Den eviga elden av Ken Follett. Har äntligen passerat halva boken och nu börjar den ta ordentlig fart. Jag är fascinerad av författaren och hur väl han lyckas beskriva historien genom sina karaktärers perspektiv. Jag har mindre än 400 sidor kvar nu och jag hoppas att jag kanske ska kunna läsa ut den i veckan.

En annan bok som jag måste läsa är Hennes nya namn av Elena Ferrante, som är den andra delen i hennes Neapelkvartett. Jag blev väl inte så vidare imponerad av den första delen, men ha hört från många håll att den andra delen är bättre så jag håller tummarna.

Jag måste också påbörja Kackerlackorna av Jo Nesbø som snart ska vara återlämnad till biblioteket.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...