26 mars 2018

Veckoplanering v.13

Förra veckan gick läsningen otroligt bra och det är så skönt att ha avslutat flera böcker som jag hållit på med länge. I helgen läste jag äntligen ut Den eviga elden och jag längtar efter att få läsa några nya böcker. Jag lyckades också med att följa min läsplanering, vilket var roligt.

Den här påsken jobbar jag, men det blir nog bra det också. Har inga direkta planer för veckan, vilket känns ganska så skönt. Däremot vet jag inte hur mycket jag kommer hinna läsa.

I veckan har jag tänkt läsa ut A Court of Mist and Fury av Sarah J. Maas. Har bara den sista delen kvar nu och det ska bli spännande att se vad som händer.

Igår kväll började jag så smått med Flora Banks förlorade minne av Emily Barr. Jag har  verkligen längtat efter att få läsa en ungdomsbok igen, känns som det var alldeles för länge sedan. Dessutom ska det bli intressant att läsa om en huvudkaraktär som har minnesförlust.

Jag har också tänkt börja med Rädda mig inte av Tahereh Mafi, som är den andra delen i hennes Shatter Me-serie. Jag tyckte riktigt bra om den första delen så jag ser fram emot att läsa denna.

Om jag skulle hinna läsa något mer så har jag stor lust att börja med Mindfulness för losers av Christoffer Holst. Jag gillade verkligen hans Mitt hjärta går på och har höga förhoppningar på denna.


4 kommentarer:

  1. Verkar som om du har en fin läsvecka framför dig! :)

    SvaraRadera
  2. Ser superbra ut! Hoppas kunna påbörja sista delen i Maas serie också snart, ska bara beta av lite annat innan :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...