14 augusti 2019

Film: Ocean's Eight

Handling
Fem år, åtta månader och tolv dagar. Så länge har Debbie Ocean planerat sitt livs största stöt. Hon vet vad som krävs – ett team med de bästa i sin klass, med sin partner-in-crime Lou i spetsen. Bytet: 150 miljoner dollar i diamanter som kommer bäras av den världsberömda skådespelerskan Daphne Kluger vid årets största händelse – Met-galan. Planen är idiotsäker, men allt behöver gå felfritt om gänget ska lyckas komma undan med blinget.

Filmen är 110 minuter lång och regisserad av Gary Ross. Huvudrollerna görs bland annat av Sandra Bullock, Cate Blanchett och Anne Hathaway. Filmen hade svensk premiär 27 juni 2018.

Jag såg filmen 29 juli.

Mina tankar
Jag har sett de tidigare Oceans-filmerna och när jag hörde att det skulle komma en version med endast kvinnliga huvudroller blev jag genast nyfiken på den. När jag senare såg vilka personer som fanns med i filmen så blev jag ännu mer sugen på att se den.

Jag upptäckte att filmen fanns på Netflix av en slump, så en ledig kväll passade jag på att se den. Den lämnar kanske inget större bestående intryck, men den är riktigt underhållande.

Jag gillar denna typen av "heist"-filmer och ännu lite extra när det bara är kvinnor med. Det är många och väldigt kända kvinnor (ex. Rihanna) med i filmen och jag gillar speciellt Sandra Bullock som gör en av huvudrollerna. Att filmen dessutom utspelar sig inom modeindustrin och under MET-galan tycker jag är lite extra kul.

Kort sagt, en underhållande film.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...