21 december 2014

En smakebit på söndag:PappersstäderDet är söndag igen och dags för en smakebit på söndag på den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Utmaningen går ut på att man delar med sig av några meningar ur boken man läser just nu. HÄR kan ni läsa mer. 

Jag lyckades att få jullov redan i tisdags och det kändes väldigt skönt! I torsdags var vi och julhandlade och gårdagen ägnades åt att slå in julklappar och städa lite grann inför julen. Känns väldigt skönt att få vara ledig från skolan i några veckor och ladda upp för den sista terminen i gymnasiet. Fattar inte att tiden går så fruktansvärt fort...

Jag har hunnit läsa lite grann den här veckan, men inte så mycket som jag velat. Jag hann läsa ut Björn Ferrys nyutgivna bok och börja på Pappersstäder av John Green. Hittills tycker jag den är väldigt bra, men det är väldigt stor skillnad mellan den och hans The Fault in our stars. Söndagens smakebit kommer från sidan 41. 
Alltså, jag vet inte riktigt vad man ska säga till damen i kassan klockan halv ett på natten när man lägger upp sex kilo havskatt, Veet, den stora tjocka pappavaselinburken, ett sexpack Mountain Dew, en burk blå sprejfärg och tolv tulpaner på varubandet. Men så här sa jag: "Det är inte så sjukt som det ser ut." Kvinnan  harklade sig, utan att titta upp. "Men sjukt är det",muttrade hon.  ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!

29 kommentarer:

 1. Jeg har enda ikke lest noe av John Green, enda jeg har alle romanene hans i bokhyllen(minus Will Grayson, Will Grayson) - på tide at jeg får begynt snart. Tusen takk for smakebiten, og riktig god jul til deg og dine :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar dig detsamma! John Green är verkligen läsvärd!

   Radera
 2. Har kun lest " The fault in our stars" av forfatteren foreløpig men har to andre bøker liggende blant annet denne. Gleder meg til det blir dens tur. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma! John Green är en av mina favoriter :)

   Radera
 3. Denne står på leselisten min :)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte läst något av John Green, men hans Förr eller senare exploderar jag dyker upp nog upp på min boktolva för nästa år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter spännande! Om du läser den ska det bli intressant att se vad du tycker om den :)

   Radera
 5. Takk for smakebiten! Ha en fin siste advent!

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten. Den här står i hyllan (makens exemplar) men jag gillade inte Förr eller senare så mycket så jag har inte kommit mig för att läsa den här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här är väldigt annorlunda jämfört med Förr eller senare :) Smaken är ju olika, och tur är väl det :)

   Radera
 7. Har inte läst någort av John Green ännu, men Förr eller senare exploderar jag väntar i bokhyllan. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då tycker jag att du ska läsa den snart :-)

   Radera
 8. Jag tyckte att denna var riktigt bra om än inte riktigt i klass med Förr eller senare exploderar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittills tycker jag också det, har läst ca halva boken. Den är lite annorlunda jämfört med Förr eller senare :-)

   Radera
 9. Skönt med extra långt jullov. Själv tänker jag jobba en del, men eftersom det sker hemifrån så är det helt okej och självvalt :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast det blir lite extrajobb för mig också men det är bra med lite pengar :-)

   Radera
 10. Takk for smakebiten. Ha en fin advenstssøndag:)

  SvaraRadera
 11. Den här boken har jag hört blandade saker om men hoppas du kommer gilla den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittills så gillar jag den, men jag har bara läst drygt halva boken ;)

   Radera
 12. Denna står oläst i bokhyllan. Tack för smakbiten och ha en fortsatt trevlig fjärde advent. Min smakbit hittar du här: http://www.lexielaser.com/2014/12/en-smakebit-pa-sndag-21-december.html

  SvaraRadera
 13. Önskade den i julklapp, vi få se vad tomten kommer med. God jul

  SvaraRadera
 14. Jag läste The Fault In Our Stars i år och älskade och måste verkligen se till att läsa mer av Green framöver. Tack för smakbiten. God Jul!

  SvaraRadera
 15. Den där vill jag läsa.
  Kram Cissi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...