30 december 2014

Suits säsong 3


Handling
Maktbalansen skiftar och gränser överskrids i den gripande tredje säsongen av Suits. Efter att advokatfirman har slagits ihop med ett högt ansett brittiskt företag testas lojaliteten mellan dynamiska advokaten Harvey Specter, juridiska underbarnet Mike Ross  och deras chef, verkställande delägare Jessica Pearson.

I huvudrollerna ses Gabriel Macht, Patrick J Adams, Rick Hoffman Sarah Rafferty, Gina Torres och Meghan Markle.

Säsong 3 hade 16 avsnitt och sändes i SVT. 

Mina tankar
Jag tycker verkligen om denna serie, den är välgjord, innehåller mycket drama och är faktiskt väldigt rolig i vissa stunder. Den innehåller också väldigt många referenser till sportprofiler, filmer och andra tv-serier. Visst, ett advokatdrama kan låta extremt tråkigt, men den här serien är verkligen motsats till tråkig! Den har ett otroligt driv och många gånger är det väldigt spännande.

Både huvudkaraktärerna och bikaraktärerna är väldigt komplexa karaktärer och har flera sidor. De är mänskliga. Vissa gånger tyckte jag att det var väldigt svårt att hålla koll på alla bikaraktärer, som bara är med någon gång ibland, men det funkar ändå. En karaktär som har växt i mina ögon är Louis Litt, jag är lite emot att det nästan alltid är han som står för komiken i serien och jag tycker han förtjänar större uppmärksamhet och fler seriösa storylines. 

Serien är otroligt spännande och flera gånger är Mikes hemlighet på väg att komma upp till ytan. Det ska bli intressant att se vad som händer då, för hans hemlighet kan inte vara en hemlighet länge till tror jag. 

Det är en advokatserie och den innehåller många advokattermer, vissa har jag inte en aning om vad de betyder. Trots alla termer som man inte förstår är det inget större problem att se den, man förstår väldigt mycket ändå. Serien är verkligen sevärd och den här säsongen hade en väldigt intressant avslutning, där de olika rollerna skiftade så det ska bli spännande att se nästa säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...