23 december 2014

Topp tio tisdag 23 decemberDet är dagen före dopparedan och då ska vi se om det går att knåpa ihop en top ten-lista. Detta startades av The Broke and Bookish. Denna gång är ämnet Top Ten Books I Wouldn't Mind Santa Bringing This Year. Jag brukar faktiskt inte få så många böcker och i år har jag bara önskat mig 2-3 stycken som jag verkligen vill ha. Dessutom så köper jag böcker väldigt sällan, är för snål, men jag brukar ofta önska mig olika böcker. Då blir det oftast böcker som jag verkligen vill läsa och ofta böcker på engelska. 

Jag kommer inte lyckas komma upp i tio böcker, det blir bara en halv lista idag. Det finns ju så fruktansvärt många böcker som jag önskar att jag hade, men när jag väl ska komma på något så står det helt still i huvudet. 

1. Att inte vilja se av Jan Guillou. Det är den fjärde delen i hans historiska serie Det stora århundradet. Jag har fått de tidigare böckerna och då vill jag såklart få tag i fortsättningen också.

2. Allegiant av Veronica Roth. Förra julen fick jag de två första delarna på engelska. Jag har ännu inte läst dem, men jag ville helst vänta tills jag hade alla tre delarna. 

3. Förr eller senare exploderar jag av John Green är en annan bok som jag inte skulle säga nej till. Jag har läst boken på engelska tidigare, men jag skulle tycka om att äga både boken och filmen. 

4. Hungergames-trilogin av Suzanne Collins. Jag skulle helst vilja ha trilogin på engelska, ibland tycker jag om att läsa på engelska. 

5. Vi fortsätter med box-temat. Harry Potter-serien av JK Rowling. Jag har aldrig läst ut hela serien, och om jag äger böckerna finns ju ingen ursäkt till att inte läsa den. Helst skulle jag vilja läsa de både på engelska och svenska. 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...