15 december 2014

Recensionsexemplar

Jag har blivit lite mer intresserad av att försöka få tag i recensionsexemplar och jag funderar på att göra det, om jag vågar vill säga. Problemet är att jag inte vet så mycket om hur det går till så då tänkte jag passa på att fråga er.

Hur gick det till när ni tog kontakt med förlagen och finns det några speciella krav för att man ska få recensionsexemplar?

Jag skulle vara väldigt tacksam om någon tog sig tiden att svara.

3 kommentarer:

  1. Vissa förlag har faktiskt formulär som man bara behöver fylla i och sen vänta och se om man får något. Annars är det som sagt bara skicka iväg ett mail (adress hittas oftast under "kontakt" eller "press" på förlagets hemsida), berätta lite om din blogg (glöm inte adressen till bloggen också, gjorde jag någon gång och den förfrågan fick jag inget svar på tyvårr :P) och fråga efter den titeln du är intresserad av. Krav finns det nog inte om inte förlaget satt ut några sådana. Dessa brukar vara ganska tydliga i sånt fall vid mailadressen :) Lycka till! :D

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Bella. Det är bara att fråga. Vissa förlag är dock mest inne på att skicka e-böcker så vill man ha ett recex kanske man får leva med att det inte är en fysisk bok alla gånger. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...