30 mars 2017

Bokinköp mars

Fick en väldigt trevlig överraskning en dag när jag kom hem på jobbet och var sådär lagomt trött och hungrig, men det lilla bokpaketet fick mig sannerligen på bättre humör. Den innehöll Hela kakan av Kakan Hermansson. Och den var till och med signerad!

Hann få ännu ett recensionsexemplar under månaden. Det var en riktig överraskning och boken var Tiden är inte än av Elin Boardy. Har läst en hel del fina recensioner av den och jag ser fram emot att läsa den!

Det dök upp ännu ett recensionsexemplar under månaden. Det är alltid roligt att få bokpost och paketet innehöll Tjejerna på Höjden av Frida Malmgren. Den är ett seriealbum och det är något som jag inte alls har så stor erfarenhet av att läsa, men jag har gillat t.ex. Lilla Berlin så jag tror detta kommer att falla mig i smaken också. 


Sen i slutet av månaden så var jag även en runda på Second hand och där brukar det ju finnas böcker. Och eftersom jag är dålig impulskontroll så blev det några stycken, det är ju så billigt också! Jag skyndade mig att plocka på mig hela Milleniumtrilogin av Stieg Larsson. Jag läste första boken för länge sen, men nu äger jag ju böckerna så kanske jag kommer till skott någon gång. Sen plockade jag även på mig Det fördolda av Hjorth och Rosenfeldt, har hört väldigt mycket bra om deras serie om Sebastian Bergman. Den sista boken som  jag köpte var Pojken i resväskan av Lene Kaaberbøl och Agnete Friis. 
6 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...