20 mars 2017

Veckoplanering v.12


Den här veckan jobbar jag helg, vilket känns lite ovanligt när jag har varit lediga så många. Jobbar också flera lite kortare dagar, så förhoppningsvis kommer jag att hinna läsa en hel del. Under helgen hann jag också läsa väldigt mycket, hann till och med läsa ut Carolines arv.

Idag ska jag köra ner till Lycksele och jobbet, börjar inte förrän i eftermiddag men tycker det är skönt om man är nere i god tid. Känns lite speciellt att köra ner dit den här gången, då det igår eftermiddag var en stor olycka just utanför Lycksele.

Jag läser någon novell nu och då ur Brev till min dotter och det tänker jag fortsätta med och jag hoppas att jag ska hinna läsa ut den under veckan.

I helgen började jag med Flickan med snö i håret av Ninni Schulman. Den är lättläst och riktigt spännande, så jag hoppas att jag ska hinna läsa ut den också. Känns som att det finns väldigt många kvinnliga svenska deckarförfattare att läsa just nu.

Jag hoppas att jag också ska hinna börja med Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer. Det är med lite skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot att läsa den. Hela serien tog ju verkligen hela världen med storm, men det känns som att hysterin har lagt sig lite grann nu i alla fall. Det ska i alla fall bli spännande att se vad jag tycker, det känns som att det kan gå lite hur som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...