27 mars 2017

Veckoplanering v.13


Jag jobbar en lite kortare dag idag, men sedan är jag ledig på tisdagen efter att ha jobbat i helgen. Det ska bli skönt och då ska jag nog passa på att fara en sväng på second hand om det inte är alltför dåligt väder eller halkigt ute. Den här veckan har jag också min tredagars-helg, vilket jag verkligen ser fram emot.

Läsningen de senaste veckorna har gått lite på sparlåga, har haft så  mycket annat att göra och fundera över att jag inte riktigt hur kunnat slappna av ordentligt. Mina mål den här veckan är i alla fall att jag ska läsa ut de böcker jag håller på med, vilket ju är Brev till min dotter och Flickan med snö i håret av Ninni Schulman.

Jag tänker också läsa den första Twilight-boken, Om jag kunde drömma.

Jag hoppas även på att jag ska hinna läsa Bridget Jones Baby av Helen Fielding, den verkar i alla fall väldigt lättläst och rolig så jag tror den kommer gå fort att läsa. Jag är supersugen på att se filmen, den verkar som en film helt i min smak!

Om jag hinner tänker jag också  börja med Någonstans brister himlen av Erika Olofsson Liljedahl, den är ett recensionsexemplar som jag är riktigt spänd på att få läsa och jag vill få den läst så fort som möjligt så då den har första recensionsdag 1:a april.

2 kommentarer:

  1. Brev till min dotter håller jag på med också

    SvaraRadera
  2. Den tar lite tid att läsa men nu har jag bara två noveller kvar

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...